Γιατί ο κόσμος ακόμα κοιμάται;

boring-marketing-content-300x300

Έχουν περάσει αρκετοι μήνες απο τότε που κατέβηκα στο δρόμο, ηταν η επίσκεψη της Μέρκελ θαρρώ, ξέρετε την γνωστή Καγκελάριο που εκτελεί στο ακαίριο την Πατρίδα μου….ο κόσμος ειχε οργή και μίσος!!!

Πέρασε ο περασμένος χειμώνα με πολυκατοικίες χωρίς πετρέλαιο, με ανθρώπους να κρυώνουν, με άνεργους και με αρκετό κόσμο να πηγαίνει να ζήσει στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον!!!

Οι τραπεζίτες φαίνονται κυρίαρχοι του παιχνιδιού, ο Έλληνας νιώθω οτι μπαινει σε μια πορεία κατάθλιψη, καταλήψεις και χώροι αυτοργάνωσης χτυπούνται δίχως έλεος απο το καθεστώς που εκποίει τα πάντα…ξεπουλάνε τα πάντα για να φτάσουν στο sucess story.

Απο την άλλη έχεις τον ΣΥ.ΡΙΖΑ το νέο μπα.τσοκ, να σου μιλάει για εκλογές και για καταστάσεις που τον βολεύουν…

Αντί να δημιουργηθεί ένα πραγματικό κίνημα ενάντια στου δολοφόνους τραπεζίτες ο Mr Alexis κλασσικά κατεβαινει υποψηφίος για πρόεδρος της Κομισιόν, την στιγμή που ένας ολόκληρος λαός αφανίζεται συστηματικά  και με σχέδιο!!!

Όλα για την εξουσία, η όποια ειναι ανελέητη, δεν μπορώ να καταλάβω πως μια Χώρα που έχει 1,5 εκατομμύριο άνεργους δεν έχει ξεσηκωθεί, πως δεν γίνονται καθημερινές μάχες στο δρόμο…

Το σχέδιο του ΣΥ.ΡΙΖΑ που υποστηρίζει την Ε.Ε και τα κοράκια της πέφτει καθε μέρα στο κενό!!!

Απο την άλλη το σχέδιο διαίρει και βασίλευε με την θεωρία των άκρων καλά κρατεί, ναι υπάρχουν άκρα στην πολιτική σκέψη δεν θα διαφωνήσω αλλά απο την στιγμή που το σάπιο πολιτικό σύστημα υπηρετεί εντολές του ΔΝΤ, σαφώς ο κόσμος θα αντιδράσει και με την Βία, ιστορικά εαν το δούμε όταν ο κόσμος βρεθεί σε άκραιες συνθήκες φτώχιας απεναντι στην εξουσία θα αντιδράσει και θα τσακίσει κάθε τι φασιστικό που στερεί το μέλλον του.

Στην Ιταλία πρόσφατα ειχαν εκλογές πριν 9 μήνες, βγήκε κυβέρνηση συνεργασίας κεντροαριστεράς και κεντροδεξιάς οι όποιοι εκτελούν στο ακαίριο τις εντολές των τραπεζιτών την στιγμή που έχουν κλείσει αρκετές μεγάλες βιομηχανίες και πηγαίνουν προς Ασία

Έχουν περάσει μέτρα τα τελευταία χρόνια που ρίχνουν το επίπεδο και παρόλα αυτά ο κόσμος κατέβηκε στον δρόμο εναντίον των μετρών και ενάντια σε κάθε τι που του στερεί το μέλλον…

Η Ιταλία που έχει χρέος λιγότερο απο εμάς, και δεν έχει έναν εναλλακτικό και καλά ΣΥ.ΡΙΖΑ κατέβηκε στον δρόμο το Σάββατο 19.10.13 περίπου  70 χιλιάδες κόσμος  ενάντια στα μέτρα λιτότητας, την στιγμή που στην Ελλάδα εαν πάς μια βόλτα ένα σαββατοβραδο θα βρεις τα μαγαζια γεμάτα απο το απόγευμα εώς το ξημέρωμα.

Δηλαδή οι Ιταλοι ειναι μαλάκες, που αντι να περάσουν ένα ήρεμο σαββατοβραδό στα μαγαζια και στις μπυραρίες βγήκαν στον δρόμο, μπορει να μην κατάφεραν κάτι αλλά τουλάχιστον ΠΑΛΕΨΑΝ, έκαναν κάτι χωρίς τα ξεπουλημένα συνδικάτα και συνδιακαλοπατέρες των κομματόσκυλων που δεν έχουν εργαστει ποτέ και ειναι τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ του εργαζομένου

Δυστυχώς ο Έλληνας θέλει το αφεντικό του και τον καθοδηγητη του για να κατέβει στον δρόμο, είτε πρόκειται για κόμμα η κάποια παράταξη της αριστεράς η κάποια φράξια…δεν μπορει να καταλάβει οτι στον δρόμο οταν κατέβεις να παλέψεις  ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό ρόλο δεν παίζει εαν εισαι δεξιός,αριστερός η αναρχικός….όλα τα προβλήματα αφορούν όλους…εκτός απο 50 οικογένειες βιομηχάνων, εφοπλιστών και  κομματόσκυλων που έχουν όλο το πλούτο!!!

Αυτοί που χρηματοδοτούν σχεδόν όλα τα κομματα της βουλής δεξιά και αριστερά!!!

ΥΓ

Συνεχίστε συνΈλληνες να κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου…κανει καλό στην επιδερμίδα αλλά προσοχή μπορει να ξυπνήσετε κυριολεκτικά στο δρόμο

About Σκεπτόμενος7

Μαχητής της Ελευθερίας, σκεπτόμενος Ολυμπιακός και εχθρός του μαλάκα
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Γιατί ο κόσμος ακόμα κοιμάται;

  1. Καλά όλα αυτά σκεπτόμενε, αλλά θεωρώ ότι ο χρόνος δεν περισσεύει, ώστε να περιμένουμε ένα νέο κίνημα. Είναι επιτακτική ανάγκη κατά την γνώμη μου να ξεκουμπιστούν και να φύγουν. Ναι, ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως να μην εμπνέει, αλλά στη παρούσα φάση για όποιον πιστεύει ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθορίζουν καταστρεπτικά το μέλλον της Χώρας, τότε επιβάλλεται η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ έστω και ως πρόσκαιρη λύση. Ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αν και όταν συμβεί, θα είναι έτσι και αλλιώς ένα ισχυρότατο σοκ στο μέχρι τώρα κατεστημένο και αυτό το θεωρώ σπουδαίο βήμα για αρχή.

Leave a comment