Το μετέωρο βήμα του Έλληνα πολίτη

meteoro01

Ο Έλληνας παραμένει μετέωρος στον κυκεώνα της Ε.Ε

Έχουμε οικονομική εποπτεία εδώ και πολύ καιρό, τα μεγάλα συμφέροντα κρατούν δέσμιο την κοινωνία και έχουν δημιουργήσει τεράστιες κοινωνικές ανισότητες μεταξύ των πολιτών.

Οι νέοι έχουν αβέβαιο μέλλον και φυσικά δεν ξέρουν αν αυτό που θα σπουδάσουν, θα τους εξασφαλίσει το μέλλον και την ασφάλεια τους για να κάνουν την δική τους ζωή.

Βέβαια αυτό δεν αφορά και δεν απασχολεί τους δανειστές που το μόνο που θέλουν ειναι να πάρουν πίσω τα δανεικά, κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχουν μπεί στο γαιτανάκι της τεχνητής κόντρας που δεν οδηγεί πουθενά.

Ο Αλέξης Τσίπρας τάζει δεξιά και αριστερά ότι θα επαναφέρει τους μισθούς πριν το 2009 δεν μας λεει το πώς αλλά έχει την μαγική λύση.

Ο Έλληνας πολίτης που υποφέρει απο την κρίση εμπιστεύεται τον Τσίπρα όπως φαινόνται οι δημοσκοπήσεις, αλλά δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι εντός Ελλάδος έαν δεν υπάρχει ευρυτατή συναίνεση δεν μπορούμε να βγούμε απο τα μνημόνια και απο τους δανειστές!!!

Οι παγκόσμιες εξελίξεις και η κρίση μεταξύ Δύσης και Ανατολής με την Ρωσία να απειλεί οτι θα κόψει το γκάζι προς την Ε.Ε, σημαίνει ότι και η Ελλάδα ειναι ο ευάλωτος κρίκος στην φάση αυτή.

Το παιχνίδι είναι χοντρό και η παγκόσμια σκακιέρα είναι περίεργη, αντί λοιπόν να δούμε το τι γινεται μένουμε μετέωροι και ασχολούμαστε με την καθημερινότητα μας!!!

Βλέπω να έχουμε αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό πολύ πριν τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μια δεξιά στροφή φιλελεύθερη προς την Ε.Ε, έτσι ώστε να παίξει ένα πιο μετριοπαθή ρόλο πιο ανώδυνο!!!

Οι εκλογές οι όποιες έτσι όπως φαίνεται θα γίνουν αρχές του 2015 θα ειναι το ίδιο μυστήριες με τις εκλογές του 2009 παρόλο που τίποτα ακόμα δεν ειναι ασφαλές.

Η άνοδος της Χ.Α θα παίξει δυστυχώς ένα περίεργο ρόλο ρυθμιστή, αφού υπάρχει ένα μεγάλο μέρος πολιτών που δεν εμπιστεύονται κανένα και μισούν δεξιά και αριστερά, γουστάρουν μπάχαλο και ένα εμφυλιακό κλίμα, όπως θέλει και ένα μικρό μέρος της άκρα αριστεράς, πράγμα που εξυπηρετεί τους δανειστές για να έχουμε ένα νέο Εθνικό διχασμό που θα οδηγήσει σε μια άσχημη κόντρα!!!

Φοβάμαι οτι υπάρχουν υποκινούμενες δυνάμεις και μέσα στο κρατικό μηχανισμό που θα επιδιώξουν να έχουμε και άλλο αίμα είτε αριστερών, είτε χρυσαυγιτών για να συντηρηθεί η ένταση

Ζούμε σε μια περίεργη εποχή και είμαστε ακριβώς στο μεταίχμιο καταστάσεων και αρκετών παγκόσμιων εξελίξεων, θα πρέπει λοιπόν να ψάχνουμε το τι γινεται και να μην γίνουμε έρμαια  των γεγονότων

ΥΓ

Το ποτάμι το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ ετοιμάζονται να γίνουν ένα ενιαίος χώρος διότι απο μόνα τους δεν συγκεντρώνουν ούτε 10 %

Advertisements

About Σκεπτόμενος7

Μαχητής της Ελευθερίας, σκεπτόμενος Ολυμπιακός και εχθρός του μαλάκα
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s