Οχι αλλο Κάψιμο!!!

2d47d-789

Πραγματικά το κάψιμο σε τούτη την Χώρα είναι κάτι το  φυσιολογικό, τελευταίο χτύπημα καψίματος ήταν οι δηλώσεις του Σφακιανάκη και λοιπές παπαριές που ακούστηκαν!!!

Ξεπέρασαν μάλιστα και το καλλιτεχνικό χώρο που έντρομος κάνει δηλώσεις κατα του σφακιανάκη και της ναζιστικης Χρυσής Αυγής!!!

Νομίζω ότι όλη αυτή η παράνοια απο δηλώσεις τύπου Σφακιανάκη, οτι και καλά το μόνο αντισυστημικό κόμμα ειναι η ναζιστικη Χρυσή Αυγή και ειναι η μόνη πατριωτική δύναμη, είναι αυτές που θέλουν να μας περάσουν και να αναδείξουν κάποια μέρα τους ναζιστές ΑνθΈλληνες της Χ.Α σε πρώτη δύναμη!!!

Μια μεθοδευμένη τακτική από το σύστημα που έχει την Χρυσή Αυγή σαν μια ομάδα διωκόμενη και κυνηγημένη για να μπορεί να πάει ένα μέρος του κόσμου που ίσως κάποια στιγμή  ηταν έτοιμο να εξεγερθεί!!!

Πάει στην ναζιστική Χρυσή Αυγή που δεν έχει ουδεμία σχέση με την Πατρίδα και το Έθνος, αντι πραγματικά να εκφράσει μια διαφορετική θέση και περισσότερο καθαρά πατριωτική χωρίς ομάδες με μαύρες μπλούζες και με στρατιωτικό παραγγέλματα, πάει και πέφτει στο λάκκο με τα φίδια.

Αυτό το γνωρίζουν και οι δανειστές μας οι όποιοι ίσως να οδηγήσουν την κατάσταση στο πραγματικό ΧΑΟΣ και στο πλήρη Εθνικό διχασμό χωρίζοντας την Ελλάδα σε <<Δημοκράτες>> και Ναζιστές!!!

Στην Ελλάδα του 2013 αντί να μας απασχολήσει γιατί έχουν κάνει πρώτο θέμα την Χ.Α και γιατί τα media συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο, τόσο στέλνουν τον κόσμο στην Χ.Α απο αντίδραση

Επίσης η επίθεση στο Νέο Ηράκλειο απο μια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα, μου έδειξε οτι το παρακράτος λειτουργεί και σε πολύ δυνατό επίπεδο…όποιος διάβασε την προκήρυξη κατάλαβε το τι γίνεται

Η μουσική της Ελλάδος  ευτελίζεται με τύπους όπως ο Σφακιανάκης, ο Παντελίδης και πολλοί άλλοι που βγάζουν λεφτά πουλώντας ένα κλασσικό στυλάκι Ελληναρά οτι εγώ έχω την καλή φωνή, ειμαι μουρή βγάζω φράγκα και όλα πάνε καλά…πίνω και την κόκα μου και κανείς δεν με ενοχλεί!!!

Πραγματικά τέτοια σκουπίδια απο το 90 και μετά αρκετά εμφανίστηκαν και πλασσάριστηκαν απο το ίδιο σύστημα που υποτίθεται ότι τώρα βρίζουν…γιατί έπεσαν οι δουλειές στα μπουζούκια τους και πρέπει να πουν κάτι για να προκαλέσουν!!!

Τέλος πάντων  θα ήθελα να σας προτείνω δύο νέους εξαιρετικούς Έλληνες καλλιτέχνες που σίγουρα δεν έχουν την προβολή του Σφακιανάκη αλλά εξίσου προσωπικά τους θεωρώ σπουδαίους και πιο εύηχους στα αυτιά μου

Ξεκινώ με τον συμπατριώτη KU(Δημήτρη Παπαδάτο) πολύ καλός ήχος και εξαιρετική φωνή

Κλείνω με τους αγαπημένους μου Tango with Lions μια σπουδαία νέα Ελληνική μπάντα που έχουν εξαιρετικά γυναικεία φωνητικά ατμοσφαιρικά!!!

Τέτοια ονόματα αξίζει να τα προσέξει κάποιος!!!

Advertisements

About Σκεπτόμενος7

Μαχητής της Ελευθερίας, σκεπτόμενος Ολυμπιακός και εχθρός του μαλάκα
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Οχι αλλο Κάψιμο!!!

 1. The Outsider says:

  Ανοίγεις τη τηλεόραση και σε όλα τα κανάλια προβάλουν τους φελλούς και τη λαμπερή ζωή τους, με όλες τις άχρηστες και κενόδοξες λεπτομέρειες τους. Και αυτές οι εκπομπές έχουν απήχησή μεγάλη.

  Όχι άλλο κάψιμο;

  Που; Στους ήδη καμένους;

  Τώρα για τη ΧΑ δεν έχω κουράγιο να σου μιλήσω εκτενώς. Έχεις δίκιο για τη προβολή της. Πολλοί ψήφοι στη ΧΑ, είναι απλά ψήφοι τυφλής εκδίκησης, προς ένα ήδη σάπιο διαβρωμένο Σύστημα. Αλλά δε καταλαβαίνουν αυτοί οι άνθρωποι πως ψηφίζοντας ΧΑ δε θα τιμωρήσουν μόνο το παλιό κατεστημένο αλλά θα γ….σουν ένα ολόκληρο λαό; Υπάρχουν και άλλοι πιο συνετοί τρόποι εκδίκησης.

  • υπάρχει ενα ποσοστό της κοινωνίας μας φιλε Κώστα που δεν γουστάρει τον διπλανό του και κοιτάει την πάρτυ του
   για αυτό βλέπεις και υποστηρίζουν την Χ.Α και καλά έγινε Πατριώτης και Εθνικιστής οταν μπήκαμε στα μνημόνια…
   που ηταν τόσα χρόνια αυτοί οι όψιμοι Πατριώτες;
   άσε γιατι θα μπινελικώσω και ειναι χρονιάρες μέρες…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s